Tilitoimiston palvelut

Ota yhteyttä ›

Tilitoimiston palvelut

Tilitoimistomme palvelee sinua aina luotettavasti ja henkilökohtaisesti. Autamme uusia yrityksiä yrityksen perustamisessa ja teemme tarvittavia muutoksia yhtiömuotoihin toiminnan muuttuessa. Keskeinen sijaintimme takaa yrityksellesi mahdollisuuden hyödyntää kirjanpitäjien tietotaitoa.

Yrityksen ja yhdistyksen kirjanpito

Kirjanpito kannattaa luovuttaa kirjanpitäjälle. Näin varmistut, että kirjanpito on tehty oikein ja se on aina ajan tasalla. Huolehdimme viranomaisilmoituksista, jonka lisäksi saat luotettavaa ja yksilöllistä tietoa yrityksen toiminnan kehitykseen.

Hoidamme puolestasi myös yritysten ja maatilojen palkanlaskennan ja teemme tarvittavat tilinpäätökset.

Ota yhteyttä ›

Palvelumme

Maatalouden kirjanpito

Maatalouden kirjanpito on suunnattu maatalousyrittäjille. Yrittäjälle verotus ja EU tuet voivat aiheuttaa päänvaivaa, mutta meille se on arkipäivää. Teemme myös maatalouden ja yritysten investointitukihakemukset ja hoidamme niiden maksatukset.

Veropalvelut

Saat meiltä henkilökohtaista veroneuvontaa yritysverotusta koskien. Autamme sinua verotukseen, verottajan ennakkoratkaisuihin sekä yritysjärjestelyn verotuksiin liittyvissä kysymyksissä.

M-L Pirttisen tilitoimisto kumppanina

Meidät tunnetaan luotettavana, helposti lähestyttävänä, asiakaspalvelualttiina ja tehokkaana tilitoimistona. Pitkät asiakassuhteet syntyvät siitä, että meillä on aina aikaa auttaa yrittäjää hänen tarpeissaan. Asiakas on meille aina ykkönen.

Ota yhteyttä ja kysy, miten voimme olla avuksi!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita